Online booking

Datum dolaska:

Broj noći:

Promo kod (opcija):

COVID-19 info o putovanju u Istru i unutar Hrvatske

Želja za putovanjem nikada ne prestaje, pa čak niti u doba pandEmije. Poslovna putovanja također ne poznaju granice, stoga putujte sigurno i budite informirani o svim novostima vezanim za putovanje u Istru i unutar Hrvatske.

“Safe stay in Croatia”

Hrvatska je Vaša sigurna destinacija! Sigurnost i zdravlje posjetitelja te svih djelatnika u turizmu na prvom nam je mjestu.  Rezultat toga je projekt Safe stay in Croatia, koji provodi Ministarstvo turizma i sporta, a koji za cilj ima educirati i upoznati posjetitelje i dionike u turizmu s protokolima i mjerama koje se provode u Hrvatskoj na svim razinama turističkih djelatnosti.I Naš hotel Villetta Phasiana ima oznaku za siguran boravak.

Ulazak u Hrvatsku

Ukoliko ulazite u Hrvatsku iz drugi zemalja EU, prije prelaska granice potrebno je ispuniti on line obrazac na stranicama Enter Croatia. Detaljnjije informacije i odredbe o ulasku u Hrvatsku možete pratiti na službenim stranicama.

Od 1. travnja na snagu stupa novi paket mjera koji omogućava olakšan ulazak u Istru-Hrvatsku:

Osobama koje imaju PCR test ili antigenski test koji se nalazi na listi Europskog centra za kontrolu i prevenciju bolesti (ECDC) koji nije stariji od 48 sati (računajući od vremena uzimanja brisa do dolaska na granični prijelaz).
Ukoliko se radi o brzom antigenskom testu i boravku dužem od 10 dana u Republici Hrvatskoj, do desetog dana od datuma izdavanja tog testa mora se ponovo provesti testiranje.
Osobama koje su preboljele Covid-19
uz test napravljen unazad 180 dana, a stariji je od 11 dana od dana dolaska na granični prijelaz ili uz predočenje potvrde o preboljenoj bolesti Covid-19, izdane od liječnika
Uz predočenje potvrde o cijepljenju osobama kojima je prošlo 14 dana od cijepljenja drugom dozom cjepiva ili od cijepljenja jednom dozom, ako se radi o cjepivu koje se prima u jednoj dozi
Uvode se dodatne mjere koje će olakšati putovanja roditeljima s djecom:
• za djecu do sedam godina starosti nije potreban test, ako roditelji/skrbnici posjeduju negativni PCR ili brzi antigenski test, odnosno potvrdu o cijepljenju ili preboljenoj bolesti Covid-19.

Aktualna COVID-19 situacija u RH i broj oboljelih

Trenutnu COVID-19 situaciju, aktualne mjere i preporuke Nacionalnog stožera RH, kao i broj novooboljelih slučajeva od COVID-19 možete naći na službenim stranicama Koronavirus.hr. Također, aktualno COVID-19 stanje prema regijama unutar RH možete pratiti putem stranice Croatiacovid19.

Dnevna izvješća i obavijesti Istre vezane za COVID-19, broj oboljelih u Istri i ostale informacije vezane za COVID-19, možete pronaći na službenim stranicama Istarske županije.

Za sve posjetitelje Istre, koji već provode odmor u Istri, izdane su posebne preporuke koje bi trebalo slijediti, kao i savjete o sigurnom boravku gostiju i njihovom bezbrižnu odmoru u Istri.

Sve informacije o dostupnom COVID-19 testiranju na području Istre zainteresirani mogu pronaći u svakom trenutku na službenim stranicama Istarske županije.

U slučaju sumnje na oboljenje od COVID-19 važno je precizno slijediti postupak i protokol izdan od strane Stožera civilne zaštite Istarske županije.

Sve naše goste hotela Villetta Phasiana molimo da se za vrijeme boravka kod nas pridržavaju svih propisanih COVID-19 mjera i preporuka.

Za sva ostala pitanja ili informacije veznao za Vaše putovanje u Istru i Vaš boravak u hotelu Villetta Phasiana, stojimo Vam na raspolaganju, te nas slobodno kontaktirajte e-mailom: info@villetta-phasiana.hr ili telefonom +385 52 520 953

Dobrodošli u Istru, destinaciju Vašeg sigurnog boravka! Želimo Vam siguran i ugodan boravak u našem hotelu Villetta Phasiana!vrh stranice