Online booking

Datum dolaska:

Broj noći:

Promo kod (opcija):

Tradicionalno i autentično...

Palača iz 16. stoljeća s pričom...

Smještena u starogradskoj jezgri Fažane, ova kamena palača nekada je bila utočište za mornare i trgovce maslinovim uljem dok je danas utočište za sve one koji znaju cijeniti jedinstveno i originalno.
Jedna od najkarakterističnijih zgrada u Fažanskoj povijesnoj jezgri bila je napuštena više od 50 godina prije nego li je ponovno otkrivena njena lijepota i šarm. Nakon duge i mukotrpne restauracije ta povijesna palača je uspješno transformirana u udobno skrovište za sve putnike profinjenog ukusa. Pri renovaciji je vođeno računa o najmanjim detaljima te su korišteni isključivo tradicionalni materijali poput kamena, drva i kovanog željeza kako bi zgrada zadržala svoj izniman karakter. Ova povijesna palača unutar 1 metar širokih kamenih zidova iz 16. stoljeća pruža intimu i mir svakom gostu, uz opuštajući pogled na more i šarmantnu ribarsku lučicu.
Villetta Phasiana je član austrijske grupacije hotela „Schlosshotels & Herrenhauser“ kao i europske hotelske organizacije „Historic hotels of Europe“,  koje okupljaju povijesne hotele, hotele s karakterom, hotele s osobnošću odnosno hotele s pričom...
vrh stranice