Online booking

Datum dolaska:

Broj noći:

Promo kod (opcija):

Bar La Barchetta

Tematski bar La Barchetta uređen u mornarskom stilu kojim dominira šank u obliku brodice, tradicionalnog dalmatinskog Leuta, živahni je kutak Villette Phasiane u kojem možete uživati u gurmanskom doručku ujutro, predahnuti tijekom dana uz osvježavajući napitak i povjetarac s mora ili uz nezaboravan zalazak sunca odabrati najdraži aperitiv ili čašu vrhunskog istarskog vina. Unutarnji dio La Barchette topli je i intiman prostor kojim dominira replika brodice izgrađene u brodogradilištu od vješte ruke iskusnog kalafata, dok svoj intimni kutak možete pronaći na skrivenoj terasi s kaminom ili na vanjskoj terasi s pogledom na ribarsku lučicu i more.
Bar La Barchetta je također idealno mjesto za organizaciju poslovnog sastanka, neformalnog ili obiteljskog druženja, proslave rođendana ili obljetnice, kao i raznih degustacija ili domjenaka prigodom vjenčanja, krštenja ili drugih proslava.

Terasa s pogledom na more

Posebno očaravajuće mjesto je terasa na glavnom Fažanskom trgu Sv. Kuzme i Damjana s pogledom na šarmantnu ribarsku lučicu i more. Diskretno uvučena od promenade uz Fažansku obalu, terasa s pogledom na more je savršeno mjesto za opuštanje i osvježenje u bilo kojem dijelu dana. Uz šalicu kave ili čaja jutro možete započeti gurmanskim doručkom uz smirujući pogled ili se možete osvježiti tijekom vručih ljetnih dana u hladovini terase uz blagi povjetarac s mora. U intimi ovog šarmantnog mjesta možete provesti i večer promatrajuči živahnu Fažansku šetnicu te doživjeti idiličnu atmosferu malog ribarskog mjestašca.
 

Terasa s kaminom


Za sve one koji preferiraju potpunu intimu, tu je skrivena od pogleda unutrašnja terasa s kaminom, s originalnim istarskim suhozidom te autentičnom istarskom „šternom“ iz koje se nekada crpila voda.
U jesenskim ili zimskim mjesecima uz vatru kamina te ugođaj svijeća skrivena unutrašnja terasa pruža toplu i romantičnu atmosferu idealnu za proslavu različitih prigoda. Karakteristična istarska terasa može biti idealno mjesto za poslovni sastanak, neformalno druženje ili proslavu obljetnice, rođendana ili neke druge prigode.
vrh stranice