Online booking

Datum dolaska:

Broj noći:

Promo kod (opcija):

Wellness

Za potpunu relaksaciju gostiju ali i onih koji nisu smješteni u Villetti Phasiani na raspolaganju je mali spa-wellness koji nudi opuštanje u finskoj sauni, jacuzziju ili izbor masaže po želji. Spa-wellness je mali i intiman, stoga namijenjen isključivo za privatno korištenje uz rezervaciju te individualno prilagođene tretmane. Za aktivne sportaše moguće je rezervirati korištenje saune ili kombinaciju saune sa medicinskom masažom, dok je za opuštanje u dvoje, idealna kombinacija saune i mirisne kupke uz svijeće uz što je uvijek moguće pridodati i intuitivnu masažu.
Wellness tretmane možete kupiti i u obliku poklon vouchera te na taj način darovati drage Vam osobe, prijatelje ili suradnike originalnim darom u bilo kojoj prigodi.

Wellness tretmani

Odaberite jedan od atraktivnih tretmana za savršeno opuštanje u wellnessu Villette Phasiane ili nam pošaljite upit za individualno osmišljen tretman prema Vašim željama:  
 
1. RELAX 2 X 2 - opuštajuća 2 sata za 2 osobe u wellnessu Villette Phasiane
- korištenje finske saune
- aromatična kupka sa hidromasažom
- papuče i ogrtači
- čaj po izboru ili čaša pjenušca
 

2. RELAX 2 X 2 GOLD - opuštajuća 2 sata za 2 osobe u wellnessu Villette Phasiane
- korištenje finske saune
- aromatična kupka sa hidromasažom
- parcijalna masaža u trajanju 30 min. po osobi
- papuče i ogrtači
- čaj po izboru ili čaša pjenušca
 
Cijene paketa:
RELAX 2 X 2 270,00 kn 210,00 kn (cca. 35,00 €​ 28,00 €) ili RELAX 2 X 2 GOLD 390,00 kn (cca. 51,00 €)
 
 
Za korištenje wellnessa Villette Phasiane molimo vas da prethodno rezervirate termin telefonski +385 52 520 558 ili putem e-maila.
vrh stranice