Online booking

Datum dolaska:

Broj noći:

Promo kod (opcija):

Intima i uslužnost...

Mjesto iznimne uslužnosti i tople dobrodošlice...

Topla i intimna atmosfera kao i osobita uslužnost osoblja neizostavni je dio svakog butik hotela što butik hotele i čini posebnima.
Mali broj soba omogućuje nam da svakom gostu pružimo posebnu pažnju te se maksimalno posvetimo željama i potrebama svakog gosta. Specifična atmosfera unutrašnjih i vanjskih prostora omogućuje svakom gostu da pronađe svoj intimni skriveni kutak unutar Villette Phasiane u bilo kojem trenutku. Planirajući dnevne aktivnosti uz gurmanski doručak na terasi s pogledom na šarmantnu ribarsku lučicu, ili doručkom u intimi autentične istarske atmosfere unutrašnje terase, dan u Villetti Phasiani započinje savršeno umirujuće. Za potpunu relaksaciju intimni i privatni wellness je na raspolaganju, a za romantičare intima skrivene terase uz kamin i svijeće idealno je mjesto za privatnu večeru u dvoje.
Osoblje Villette Phasiane je posvećeno maksimalnoj uslužnosti gostu, a ugodna atmosfera i osjećaj dobrodošlice je dio karaktera Villette Phasiane. Karakter tog jedinstvenog mjesta upotpunjuje osoblje Villette Phasiane, mjesta na koje ćete se poželjeti vratiti i gdje ćete se vratiti ne kao gost već kao prijatelj...

vrh stranice