Online booking

Datum dolaska:

Broj noći:

Promo kod (opcija):

Mjesto s pogledom na more...

20 metara od mora...

Većina soba Villette Phasiane je okrenuta prema moru i šarmantnoj ribarskoj lučici dok je posebno očaravajuće mjesto terasa bara La Barchetta, nasuprot zvonika crkve Sv. Kuzme i Damjana, poznate kao crkve na najnižoj nadmorskoj visini u Istri.
Svega 1 metar nadmorske visine i 20-ak metara od mora idealno je mjesto za početak dana. Uz šalicu čaja ili kave dan možete započeti gurmanskim doručkom upravo u intimnoj atmosferi ove terase. U hladovini terase, uz lagani povjetarac s mora i pogled na šarmantnu ribarsku lučicu doživite idiličnu atmosferu mediterana.
Diskretno udaljena od živahne promenade u ljetnim večerima, terasa bara je savršeno mjesto za vaše omiljeno piće u intimnoj atmosferi uz nezaboravan zalazak sunca.
Svega nekoliko milja udaljeni su Brijuni, nacionalni park u Istri i mjesto netaknute prirode, te mjesto duge i bogate povijesti koje jednostavno morate posjetiti. 20-ak minuta vožnje brodicom iz Fažane i stići ćete do otočja Brijuna koji su godinama bili ljetna rezidencija Josipa Broza Tita gdje je ugostio mnoge poznate ličnosti iz političkog i kuturnog života. Nekada su Brijunima šetali Richard Burton ili Elizabeth Taylor, dok je u novije doba Brijune posjetila i Angelina Jolie.

vrh stranice